انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

نابب رئیس کمیسیون امنیت: ایران درس عبرت فراموش نشدنی به تجزیه‌طلبان خواهد داد

نابب رئیس کمیسیون امنیت: ایران درس عبرت فراموش نشدنی به تجزیه‌طلبان خواهد داد نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: با اقتدار نیروی زمینی سپاه و سایر قوای مسلح چنان درس عبرتی به تجزیه طلبان و دشمنان داده خواهد شد که تا ابد فراموش نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۰۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم عزیزی نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به ضرورت مقابله با تجزیه طلبان، کموله، پژاک و دمکرات در منطقه اقلیم کردستان اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران با هر مولفه‌ای که بخواهد امنیتش را تحت تاثیر قرار دهد، با اقتدار و قاطعیت برخورد می‌کند‌.

 

وی افزود: عوامل منحله حزب دمکرات و کومله هم باید بر این باور باشند که خیلی کوچکتر از آنند که بخواهند بر امنیت کشورمان تاثیری بگذارند.

 

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطر نشان کرد: مطمئن باشید با اقتدار نیروی زمینی سپاه و سایر قوای مسلحه چنان درس عبرتی به تجزیه طلبان و دشمنان داده خواهد شد که تا ابد فراموش نکنند.

 

عزیزی با تاکید بر اینکه امنیت تنها موضوعی است که تحت هیچ شرایطی اجازه خدشه دار شدنش را نمی دهیم، عنوان کرد: گروه های تجزیه طلب و گروه های همراه با نظام سلطه بدانند که به هیچ وجه در ایران اسلامی و در بین اقوام و مذاهب ایران اسلامی هیچ جایگاه و پایگاهی ندارند.

 

* تجزیه‌طلبان به حمایت آمریکا دلخوش نباشند

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: تجزیه طلبان، تروریست ها و همراهان آمریکا به حمایت آمریکایی‌ها دلخوش نباشند؛ اینجا ایران، مهد آزادی، ایستادگی، مقاومت و شجاعت است.

 

وی افزود: کموله و دمکرات هم قبلاً در ابتدای پیروی انقلاب اسلامی درس عبرت های لازم را از نیروهای مسلح و سپاه و بسیج در قائله های کردستان گرفته اند.

 

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان گفت: شرایط امروز جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک درخت تناور، پر ریشه و تنومند و با بهره‌گیری از ظرفیت های بی نظیر نیروی انسانی الهی و تجهیزات بسیار پیشرفته، بسیار متفاوت تر از دهه ۶۰ است و باید به دشمنان هشدار داد، آزموده را آزمودن خطاست./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار